Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας και αναζήτηση στο χώρο των πρώτων υλών συσκευασίας έχουμε επιλέξει μια ποικιλία χαρτιών με άριστη σχέση τιμής – ποιότητας, προσαρμοσμένη στην κάθε ανάγκη της αγοράς.

Για τους διαθέσιμους τύπους χαρτιών πιέστε εδώ..
Μέσα από μια ευρεία γκάμα διαστάσεων δίνεται η δυνατότητα επιλογής μεγέθους όσο το δυνατό πλησιέστερο στις συσκευαστικές σας ανάγκες. Για πλήρες διαστασιολόγιο πιέστε εδώ…

Μέσω του νέου μας υπερσύγχρονου εκτυπωτικού εξοπλισμού είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε εκτύπωση έως και 4 πλακάτα χρώματα ή και φωτογραφικής εκτύπωσης μέσω της τεχνολογίας raster, καθώς και ολόσωμες εκτυπώσεις. Δίνεται επίσης η δυνατότητα για επιλογή και χρήση ειδικού κωδικού χρώματος Pantone με αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή αποτύπωση του λογότυπου σας μέσα στα πλαίσια της φλεξογραφικής χαρτοσακουλοποιίας.

Χαρτοσακούλες με Παράθυρο: Κεντρίστε το ενδιαφέρον του πελάτη δίνοντας νέα αξία και δυναμική στο προϊόν σας με τη σειρά από χαρτοσακούλες με παράθυρο από Πολυπροπυλένιο.

Χαρτοσακούλες με αλουμίνιο: Διατηρείστε το περιεχόμενο των προϊόντων σας μέσα σε χαρτοσακούλες επενδυμένες με αλουμίνιο είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά.

Ολοκληρώνοντας το πακέτο των προσφερόμενων υπηρεσιών στον πελάτη, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας αναλαμβάνει την ανάπτυξη της εταιρικής σας ταυτότητας – λογότυπο και το πλήρη σχεδιασμό της συσκευασίας σας.

[image-scroller-fx settings=”settings_xpksk.xml”][/image-scroller-fx]