Χαρτοσακούλες & Χαρτιά περιτυλίγματος

Η χάρτινη συσκευασία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας  μας.  Έως και σήμερα αποτελεί το μόνο φυσικό προϊόν για τη συσκευασία τροφίμων. Για την ιστορία του χαρτιού πιέστε εδώ..

Το μεράκι και η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας είχαν ως αποτέλεσμα την παραγωγή καινοτόμων ειδών συσκευασίας και την δημιουργία μιας άρτιας μονάδας παραγωγής, που με τα χρόνια εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο.
Η εταιρία μας διακρίνεται για την ταχύτητα της, την αξιοπιστία, την ποιότητα των υλικώ, αλλά και τις προσιτές τιμές των προϊόντων της. Αποτελεί το βασικό προμηθευτή μερικών από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες στον κλάδο τους.
Έτσι, το εργοστάσιο μας, ανάλογα με το είδος του προϊόντος και τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε επαγγελματικού κλάδου, προτείνει τις εκάστοτε ενδεδειγμένες λύσεις συσκευασίας για όλες τις κατηγοριες των καταστημάτων.Επιλέξτε κατηγορία:

Αρτοποιία & Ζαχαροπλαστική Ψητοπωλείο & Fast Food Μπουγάτσα – Κρέπα Αναψυκτήριο Ξηροί Καρποί & Καφεκοπτείο Super Market Μαναβική Κρεοπωλείο Ecoline Έμποροι-Αντιπρόσωποι
bakery fastfood creperie coffee supermarket butchery ecoline coorporation