Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τις παρακάτω κατηγορίες υλικών όπως : Hdpe (Χαρτοπλάστ),  Ldpe (πολυαιθυλένιο-Πολυτελείας) και Pp (Πολυπροπυλένιο)

Οι εταιρία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα και για καθαρά παρθένο γκοφρέ χαρτοπλάστ εισαγωγής με πολύ μεγάλη απόδοση τεμαχίων ανά κιλό, υψηλή ποιότητα εκτυπώσεων και με δυνατότητα προσθήκης ειδικής υποδοχής για κρέμασμα.

Βιοδιασπώμενες σακούλες: συμμετέχοντας ενεργά στην παγκόσμια προσπάθεια για την διατήρηση της βιοποικιλότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κι εσείς βιοδιασπώμενες σακούλες που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.
Για προτεινόμενες διαστάσεις πιέστε εδώ

[image-scroller-fx settings=”settings_ptaz.xml”][/image-scroller-fx]

Σακουλάκια Πολυπροπυλενίου Υψηλής Διαφάνειας : Εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές τιμές μας και κάντε το προϊόν σας επώνυμο, εκτυπώνοντας τη φίρμα σας και τα συστατικά των προϊόντων που συσκευάζετε. Τα σακουλάκια πολυπροπυλενίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συσκευασία λαχανικών και προϊόντων αρτοποιίας (bake-off) πχ τσουρέκι, ψωμί τοστ, μπάρες δημητριακών. Κατασκευάζονται από πρωτογενές υλικό και είναι κατάλληλα για να έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.
Τα διάτρητα σακουλάκια από πολυπροπυλένιο, επιτρέπουν στο προϊόν να αναπνέει και να διατηρείται φρέσκο. Επίσης μπορείτε να επιμηκύνετε το χρόνο διατήρησης του προιόντος επιλέγοντας σακουλάκια PP που κλείνουν με αυτοκόλλητη ταινία πολλαπλών χρήσεων.
Yπάρχει δυνατότητα μέχρι και 6 χρωμάτων εκτύπωσης και οι διαστάσεις και οι πιέτες μπορούν να προσαρμοστούν βάση των προιόντων σας.

[image-scroller-fx settings=”settings_xppp.xml”][/image-scroller-fx]

Ολοκληρώνοντας το πακέτο των προσφερόμενων υπηρεσιών στον πελάτη, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας αναλαμβάνει την ανάπτυξη της εταιρικής σας ταυτότητας – λογότυπο και το πλήρη σχεδιασμό της συσκευασίας σας.